Εξάρθρωση ώμου υπέστη ο νέος γ.γ. του ΝΑΤΟ, Αντερς Ράσμουσεν


Ο νέος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Ράσμουσεν, υπέστη εξάρθρωση ώμου πέφτοντας απ' τα σκαλιά του ξενοδοχείου του στην Τουρκία.

Ο Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, ο οποίος το περασμένο Σάββατο διορίστηκε στο αξίωμα του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, υπέστη εξάρθρωση ώμου, πέφτοντας στα σκαλιά του ξενοδοχείου του στην Κωνσταντινούπολη, το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα, γράφουν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης της Δανίας.

Ο Άντερς Φογκ Ράσμουσεν παραιτήθηκε από τη θέση του πρωθυπουργού της Δανίας την Κυριακή, αφού εξελέγη γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ και πρόκειται να διαδεχθεί στο αξίωμα τον Ολλανδό Γιαπ ντε Χουπ Σέφερ, του οποίου η θητεία εκπνέει στις 31 Ιουλίου.

Ύστερα από την πτώση του, οδηγήθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Τακσίμ, όπου οι γιατροί επανέφεραν τον ώμο του και λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στο ξενοδοχείο του, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της Δανίας, Ριτζάου.

Ο κ. Ράσμουσεν βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συμμετάσχει σήμερα στο δεύτερο φόρουμ πολιτισμών της Συμμαχίας, ένα συνέδριο που στοχεύει την ενίσχυση του διαπολιτισμικού διαλόγου, ιδιαίτερα μεταξύ δυτικού και μουσουλμανικού κόσμου.

Η Τουρκία είχε αρχικά εκφράσει την αντίθεσή της στην υποψηφιότητα Ράσμουσεν, επειδή ο Δανός πρωθυπουργός είχε υποστηρίξει την ελευθερία της έκφρασης, για τις εφημερίδες που είχαν δημοσιεύσει το 2005 σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, προκαλώντας σκάνδαλο στο μουσουλμανικό κόσμο.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σύντροφοι τους γκαντεμιάσαμε!! ;-) Μετά τις κινητοποιήσεις σε όλην την Ευρώπη κατά τις πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ σκόνταψε ο καριόλης!! ;-)

2 σχόλια:

  Ανώνυμος

7 Απριλίου 2009 στις 3:53 π.μ.

Δυστυχώς δεν τους γκαντεμιάσαμε εμείς,αλλά κάποιος που είχε βλέψεις για αυτή τη θέση!(ΝΤΟΡΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ).

Ήταν μία εσωτερική γερακομαχία.

Τα γεράκια πλέον δεν υπάρχει η αρκούδα που θα τα φάει,αλλά υπάρχει ο λαός που πρέπει να σκοτώσει,ακόμα και με σφεντόνες!

  Propaganda

7 Απριλίου 2009 στις 2:20 μ.μ.

μαζι σου ανωνυμε!αν και επετρεψε μου να πω πως μπορει να μην υπαρχει αρκουδα αλλα σιγα σιγα ξεπηδανε αρκουδακια σε ολα τα μηκη κ τα πλατη του κοσμου που τους κανουν την ζωη δυσκολη!το φαντασμα αρχισε να κανει βολτες ξανα...!

Δημοσίευση σχολίου


Η δικιά μας επανάσταση δεν θα είναι "βελούδινη"...