ΕΧΥΣΕ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ!!!!



ΕΧΥΣΕ!!!ΗΣΥΧΑΣΑ ΤΩΡΑ!!!ΤΟ'ΧΑ ΑΓΩΝΙΑ!!!

4 σχόλια:

  Unknown

3 Φεβρουαρίου 2009 στις 9:21 μ.μ.

Telika kai oi astinomikoi exoun psixi! Malon tha psaxnan gia th systash tromokratikis organwshs sto Striptitzadiko k malon o mpatsos exise apto fovo tou!

  Ανώνυμος

4 Φεβρουαρίου 2009 στις 5:58 μ.μ.

Δεν ντρέπεστε που ειρωνεύεστε τους προστάτες της Δημοκρατίας μας που με αυταπάρνηση συγκρόονται με τρομοκράτες για την Δημοκρατίας μας(συνταξιούχους(ενδεχομένως πρώην εαμίτες),15<=χρονους ράμπο(π.χ.11χρονη Λάρισα),αγρότες με φονικά εργαλεία(τρακτέρ))και τώρα που συγκρόονται με τις επικύνδινες χειρομαλάκτριες (εκτονώνοντας τις άρρωστες ορμές τους)έχετε ειρωνική διάθεση. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ανώνυμος

6 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:38 μ.μ.

Αυτές τις μέρες η κυβέρνηση της ΝΔ εξόπλισε τις ένοπλες δυνάμεις με θεολόγους.



Κάποιοι κακοπροαίρετοι βιάστηκαν να μιλήσουν για ρουσφέτια,εκλογολογίες και άλλες τέτοιες φανφάρες.



1.Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε δεν ξέρουν όλοι οι οπλίτες να κάνουν το σταυρό τους που μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι το πατροπαράδοτο αμυντικό σύστημα της πατρίδος μας .



2.Νομίζετε ότι οι αξιωματικοί μας ξέρουν περισσότερα στον τομέα που ειδικεύονται από τους θεολόγους?



3.Δε θα ήταν καλύτερα να είχαμε 3-4 θεολόγους στο ΤΜΗΥΤΔ ώστε με συστηματική προσευχή να γινόμασταν ΕΜΜΥ?



4.Δε θα ήταν καλύτερα να είχαμε 3-4 θεολόγους στο ΤΜΗΥΤΔ και να διάβαζε κανένας ιερέας τους καθηγητές,ώστε ο Μεγαλοδύναμος να τους φώτιζε και να τελιώσουμε ποτέ τη σχολή?



5.Προτείνω να επικροτήσουμε την κίνηση αυτη της ΝΔ και να μην επιτρέψουμε στους συναδέρφους μας να καταφύγουν σε μικροπολιτικά παιχνίδια και σε λαικισμούς και ακόμα να διεκδικήσουμε την πρόσληψη θεολόγων στη σχολή μας.

  Ανώνυμος

6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:57 μ.μ.

Την προσωρινή του κράτηση και τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού διέταξε η 16η τακτική ανακρίτρια για τον αρχιφύλακα που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον ιδιωτικό αστυνομικό της κατοικίας του Αμερικανού πρέσβη. Ο κατηγορούμενος μετήχθη το πρωί της Παρασκευής ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράνομης οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενος παρέμεινε περίπου μισή ώρα στο ανακριτικό γραφείο και επί της ουσίας η απολογία που ελήφθη ήταν τυπική, καθώς σύμφωνα με τους συνηγόρους του χθες το βράδυ η ψυχολογική του κατάσταση επιβαρύνθηκε. Οι συνήγοροι μάλιστα, ζήτησαν προφορικά από την ανακρίτρια να διατάξει την εισαγωγή του κατηγορουμένου σε δημόσιο Ψυχιατρείο, αίτημα ωστόσο που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί στην παρούσα φάση, καθώς δεν υπάρχει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την κατάσταση του κατηγορουμένου αστυνομικού.

Πηγή: ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ-ΜΠΕ
Eίναι από το σοκ που υπέστει ο φρουρός της Δημοκρατίας μας όταν η ρουκέτα των τρομοκρατών προσέκρουσε στο θηραιό των ΗΠΑ τότε που έπαθε ψυχολογικά προβλήματα και ο Ράμπο Νόντας το θέμα είναι πότε θα σοκαριστούμε και θα αποκτήσουμε ψηχολογικά προβλήματα και να τους πάρει όλους αυτούς ο Διάλος

Δημοσίευση σχολίου


Η δικιά μας επανάσταση δεν θα είναι "βελούδινη"...