ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΦΡΥ!!!

Οι αγρότες λοιπόν κατέβηκαν στον Πειραιά.Η Κυβέρνηση κράτησε τον λόγο της αφού δεν τους ξεφούσκωσε ούτε ΈΝΑ λάστιχο. Όποιος υποστηρίζει το ενάντιο ψεύδεται ασύστολα!! Τώρα ακούω κάποιους να βγαίνουν και να λένε ότι τα ΜΑΤ έδειραν τους αγρότες,τους πέταξαν χημικά και δεν τους άφησαν να βγουν από το Λιμάνι! Να τα πάρουμε ένα-ένα:

  1. Έχετε κάνει ποτέ ταξίδι Κρήτη-Αθήνα με πλοίο? Φτάνεις στο Λιμάνι κουρασμένος,πιασμένος,κατατονικός και με τέτοιες τιμές στο κυλικείο που λεφτά για καφέ! Οπότε τα ΜΑΤ εκτέλεσαν κοικωνικό έργο! Ξέρεις τι εύκολα ξυπνάς και τι ωραία πρωινή γυμναστική κάνεις αν έχεις 100 μουρλούς γκλοποφόρους από πίσω να σε κηνυγάνε?
  2. Φτάνει πια στη λασπολογία! Έλεος! Bρείτε μου έστω μία φωτογραφία που να φαίνονται τα όργανα καταστολής (σόρρυ της τάξης ήθελα να πω ) να κάνουν χρήση χημικών και γω θα το κλείσω το blog!!
  3. Που πας ρε αγρότη με το τρακτέρ να βγείς στην Αθήνα?? ξέρεις τι κίνηση έχει? Πόση ώρα θα έκανες να φτάσεις στην Βουλή ξέρεις? Αμ τις λακούβες που τις βάζεις?? ΡΕ!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!Πάλι σας προστάτευσαν τα ΜΑΤ!!Ρε για σας δουλεύουν και σεις τους κατηγορείτε!!Ντροπη...
Τέλος αποκλειστικότητα του blog!!!!Ο γιώργος Παπανδρέου έφαγε δακρυγόνο!!Έχω και εικόνα!!!χαχαχα!!Έκανε βόλτα με το ποδήλατο το παιδί και βρέθηκε στον Πειραιά!!


ps:ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ!!Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΧΥΣΕ!!!ΓΑΜΑΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ.!!!!
ΚΑΝΩ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ!!!

2 σχόλια:

  Ανώνυμος

4 Φεβρουαρίου 2009 στις 6:36 μ.μ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟ-ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΛΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΩΜΜΑ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΦΩΝΑΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 700 ΕURO (ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ)ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΣΑΝ ,ΧΩΡΙΣ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Ο ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΜΕΡΑ-ΜΛΚΚΕ-ΚΚΕΜΛ-ΕΝΑΝΤΙΑ-ΑΡΑΝ-ΑΡΑΣ
ΟΤΑΝ Ο GEORGE ΕΦΑΓΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ "ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ"(ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ)ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΜΕΡΑ-ΜΛΚΚΕ-ΚΚΕΜΛ-ΕΝΑΝΤΙΑ-ΑΡΑΝ-ΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ GEORGE ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΕΡΝΕ ΣΥΝΤΣΞΙΟΥΧΟΥΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΕΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ GEORGE ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

  Ανώνυμος

6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 μ.μ.

ΠΗΓΗ ΕΡΤonline:Μπαίνει στον ΟΤΕ η Ντόϊτσε Με την έγκριση της τροποποίησης του καταστατικού του οργανισμού και την επικύρωση και τυπικά της εισόδου της Ντόϊτσε Τέλεκομ στο Διοικητικό Συμβούλιο, ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ. Από το πρωί, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ επιχείρησαν με συγκεντρώσεις στους χώρους συνεδριάσεων, να αποτρέψουν την συνέλευση. Σημειώθηκαν αρκετές μετατοπίσεις των συνδικαλιστών από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, καθώς υπήρχαν φήμες για μεταφορά της συνέλευσης, ώστε να γίνει χωρίς πιέσεις από την ΟΜΕ - ΟΤΕ, με τελικό αποτέλεσμα να γίνει στο αρχικό ξενοδοχείο, παρά τη χθεσινή ανακοίνωση του ξενοδοχείου ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα.

Εκτιμάται ότι οι μέτοχοι πέρασαν από κρυφή είσοδο στο πρώτο ξενοδοχείο που είχε οριστεί ως τόπος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 50% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

Οι αλλαγές

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ, εγκρίθηκε η τροποποίηση των άρθρων 8 (Διοικητικό Συμβούλιο), 9 (Εκλογή Σύνθεση και Θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου) 10 (Συγκρότηση και Λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου) και 12 (Διευθύνων Σύμβουλος) του ισχύοντος Καταστατικού και ανακοινώθηκε ο ορισμός του κ. Λεωνίδα Κορρέ, ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου στη θέση του κ. Νικόλαου Στεφάνου, ο οποίος υπέβαλε τη παραίτησή του στις 26 Ιουνίου 2008.



Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως εξής:

Βουρλούμης Παναγής Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος

Δημητρίου Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος - Μη εκτελεστικό μέλος

Hamid Akhavan Μη εκτελεστικό μέλος

Dr. Copp Kevin Μη εκτελεστικό μέλος

Dr. Karl-Gerhard Eick Μη εκτελεστικό μέλος

Dr. Walter Martin Μη εκτελεστικό μέλος

Ευαγγελίδης Λεωνίδας Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος

Μίχαλος Κωνσταντίνος Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος

Σκορίνη Ξένη Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος

Δρ. Μπενόπουλος Ιωάννης Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος

Ταμπούρλος Παναγιώτης Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος


Τι καταλάβατε?Εγώ κατάλαβα ότι ο Βουρλούμης Παναγής Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος(Έλληνας),δηλαδή ο ΟΤΕ είναι σε ελληνικά χέρια.Πρέπει επίσης να φυλακιστεί ο cool Αλέξης για την προσβολή προς τον κύριο κύριο Βγενόπουλο ,καθώς για παραπληροφόριση να απαγορευτεί η κυκλοφορία των "αριστερών εφημαρίδων",ενώ φυσικά οι αριστερές εφημαρίδες Ριζοσπάστης-Αυγή να κυκλοφορούν ,γιατί η Δημοκρατία χρειάζεται όλες τις χρήσιμες φωνές.

Δημοσίευση σχολίου


Η δικιά μας επανάσταση δεν θα είναι "βελούδινη"...