TOP 9 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ο ΜΑΚΗΣ,Ο ΛΑΚΗΣ,Ο ΜΗΤΣΟΣ,Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ



Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ



Ο SUB.COMANDANTE MARCOS



Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ (ΜΑ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ??ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?? 8? 9? ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!)



O V FOR VENDETTA



O SPIDERMAN (ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΙΣΤΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ)



Ο ΒΑΤΜΑΝ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΩΣ O BATMAN ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ)



ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΣΘΕΤΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ,ΤΟΝ ΛΑΚΗ,ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ,ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ



ΑΥΤΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ???




Πάντως συμφωνώ με μια ιδέα που άκουσα κάπου τις προάλλες!Αν είναι να αρχίζουμε να ποινικοποιούμε αξεσουάρ ένδυσης προτίνω να ξεκινήσουμε με την ΓΡΑΒΑΤΑ!!!Γιατί αν έχουν κάτι κοινό όλοι αυτοί που καθημερινά μας ΓΑΜΑΝΕ την ζωή και καταστρέφουν με χίλιους τρόπους ότι έχουμε χτίσει, είναι ότι φοράνε γραβάτες... Πιάστε λοιπόν όλους τους γραβατωμένους και αν δεν λυθούν όλα τα προβλήματα αυτού του τόπου,πρώτον τρυπήστε μου τη μύτη και δεύτερον ποινικοποιήστε πλέον την κουκούλα....


6 σχόλια:

  Ανώνυμος

22 Μαρτίου 2009 στις 11:15 μ.μ.

Apla fovero arthro egrapses!!!

  Ανώνυμος

22 Μαρτίου 2009 στις 11:20 μ.μ.

Molis epivevaiwses ti ypopseis pou eixa mikors sxetika me tin kokkinoskoyfitsa< imoun sigouros oti eixe kati ypopto!!!den itan dynaton 8-9 xronwn paidi na kykloforei mono tou sto dasos alla opws fainetai mporei afou thn exoun ekpaideysei oi gnwstoi agnwstoi kai foraei kai koukoula!!!

  Ανώνυμος

23 Μαρτίου 2009 στις 10:18 μ.μ.

Κώστα κάνε κανένα σχόλιο. Μας έλειψε η άποψή σου! Δείξε τον δρόμο σε τούτο το δύσμοιρο blog...

  Ανώνυμος

24 Μαρτίου 2009 στις 2:05 π.μ.

Καλα αυτό με τον Ψωμιάδη τα σπάει!!!!
Γράψε πάντως και για την περιύβριση της αρχής!Μέτρο κυρίως για τους αστυνομικούς γιατι ειχε πέσειτ ο ηθικό τους μετα το Δεκέμβρη...Δλδ αν τους πεσει τπτ άλλο πρπει να τους πάρουμε και....

  Ανώνυμος

25 Μαρτίου 2009 στις 4:43 μ.μ.

Εγώ είμαι ένας ανώνυμος που σε αυτό το blog θα γράφω πάντα έτσι κουκουλοφόρος που δε δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του,πως δεν πεινικοποιήσαν το indymedia και όσα blogς επιτρέπουν ανώνυμος και δεν κατεργήσαν το απόρρητο του κάθε χρήστη του διαδυκτίου επίσημα(ανεπίσημα το έχουν κάνει)για να προβαίνουν σε απευθείας συλλήψης(ιδέα του ΛΑΟΣ και του "Κ"Κ"Ε)
Άσε το Μαρκογιαννάκη ,γιατί παρόμοιες απόψεις έχει και η ΠΟΣΔΕΠ και η ΑΡΜΕ που θα συναντηθεί με τον Αρούλη για το "διάλογο" και θα συμφωνίσει για την κατάργηση του ασύλου,το νέο νόμο πλαίσιο θα καταγγείλουν τους τραμπούκους αριστεριστές για τις "ακραίες ιδέες" τους και πως το άσυλο είναι άσυλο ιδεών και όχι ανθρώπων, και συ θα λες ότι οι ανανεωτές είναι μειωψηφηκή συνειστώσα του ΣΥΝ πόσο μάλλον του ΣΥΡΙΖΑ και τα ΚΝΑΤ τα ΕΑΑΚ και εγώ με όσους άλλους φύγουν από τα Αριστερά Σχήματα θα βρίζουμε το ΣΥΡΙΖΑ

  Ανώνυμος

25 Μαρτίου 2009 στις 5:18 μ.μ.

Μόλις το Δεκέμβρη μόμισα ότι είχα καταλάβει το λόγο ύπαρξης του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά τώρα με την ΑΡΜΕ το' χασα πάλι,το μόνο που μου έμεινε από τα Δεκεμβριανά είναι το αντι"Κ"Κ"Ε ,νόμιζα ότι υπάρχει μία σαφή θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την καταστολή και τα κινήματα,αλλά οι δημοσκοπήσεις τον οδηγούν να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε το ΚατασταλτικόΚώμμαΕλλάδος και επιθυμούν οι κωλόγεροι και οι κωλόγριες οι ανανεωτές.

Αν ο κόσμος θέλει τάξη και ασφάλεια και είναι ευχαριστημένος με το ότι έχει μισθό 400 το μήνα ,χωρίς ένσημα και τον ενοχλεί που κάποιος σαν αυτόν διαμαρτύρεται με αντικειμενικά λάθος τρόπο είναι άξιος της μοίρας του και η αριστερά δεν πρέπει να επιβραβεύει αυτή τη στάση της νομιμότητας,αλλά και να διαχωρίζει τη θέση της από και αυτούς που δικαίως είναι εξεγερμένοι,αλλά δείχνουν με λάθος τρόπο την οργή τους(βιβλιοθήκη),χωρίς να τους καταδικάζει,αλλά δείχνοντας σε αυτούς έναν τρόπο διαμαρτυρίας με προοπτική.
Δεν μπορεί να το κάνει?Ας σπάει και αυτή και ας πέσει στο 0.3%, τουλάχιστον αν δεν μπορεί να παράξει πολιτική να παράξει εκτόνωση ,όπως ο αντιεξουσιαστικός χώρος.

Ανανεωτές
ΣΥΝ
Δεξιά(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ)
ΣΥΝ
"Κ"Κ"Ε
Ενωμένοι καπιταλιστές

Δημοσίευση σχολίου


Η δικιά μας επανάσταση δεν θα είναι "βελούδινη"...