ROBOCUP 2008

Τι μαθαίνει κανείς διαβάζοντας Τεχνητή Νοημοσύνη...




Κυρία,κυρία από την αρχή έλεγα πως θα το πάρουν οι Γερμανοί!Ο πράκτορας-τερματοφύλακας τους ήταν μεγάλος αίλουρος!!Περνάω...??

5 σχόλια:

  Ανώνυμος

9 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:04 μ.μ.

ΜΑΛΑΚΑ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΙΓΕΣΑΙ!!!ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ!!!ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΔΕΣ!!!ΕΛΕΟΣ!!!

  Propaganda

9 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 μ.μ.

aman!!me vrizete pou me vrizete!peite mou toulaxiston k poios einai!!anonymos k anonymos!!OXI TPT ALLO!8A KANEI KANEIS KANENA GAMATO SXOLIO K DEN 8A KSERO POIOS EINAI!

  Ανώνυμος

10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 π.μ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!

  Propaganda

10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:41 π.μ.

dekton tote!

  Ανώνυμος

10 Φεβρουαρίου 2009 στις 5:16 μ.μ.

Ως παλιός ΠΚΣίτης που μπήκα στο ψηφοδέλτιο της ΠΚΣ σε άλλη σχολή εκτός ΜΙΤ ,με αυτήν την εμπειρία που έχω, μου φαίνεται εξώφθαλμο το ότι το παιχνίδι με τα ρομποτάκια είναι στημένο και ο λόγος που γίνεται είναι ο αποπροσανατολισμός των λαικών μαζών,όπως με τα διάφορα ριάλιτι που μόνος στόχος που υπάρχουν όλα αυτά είναι η ενίσχυση της πλουτοκρατίας, του ιμπεριαλισμού,του ΝΑΤΟ,της ΕΕ,των αστικών κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ(το ΛΑΟΣ είναι πατριοτική φωνή σαν το ΚΚΕ), των Νεφελίμ καιτων Ελοχίμ ώστε ενώ πλουτίζουν από τη διαικπεραίωση αυτών των διαδηκασιών αποχαυνόνουν τις λαικές μάζες με αποτέλεσμα να μην ψηφίζουν ΚΚΕ.
Από παλαιόθεν οι αστικές δυνάμεις επιτίθονταν σαν λερναίες Ύδρες στο ΚΚΕ το οποίο αρχικά έπεφτε στην παγίδα της αντίστασης να κόβει τα κεφάλια της Λερναία Ύδρας του καπιταλισμού με αποτέλεσμα ο καπιταλισμός να πολλαπλασιάζει τα κεφάλια του.Σύντροφοι τώρα ξέρουμε ότι τη Λερναία Ύδρας του καπιταλισμού δεν πρέπει να την πολεμάς,αλλά να γίνεις φίλος μαζί της,όταν αυτή αποκοιμηθεί(εξαθλιώσει-προλαιταριωποήσει των κόσμο )τότε να αντεπιτεθεί και να επικρατήσει.
Η δυναμή σου ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ
ΥΣΧΥΡΟ ΚΚΕ

Δημοσίευση σχολίου


Η δικιά μας επανάσταση δεν θα είναι "βελούδινη"...