Φωτογραφείες της Εξέγερσης(GREEK RIOTS)

Θα αρχίσουμε με την μεγάλη προσφορά που είχε η εξέγερση του Δεκέμβρη στον τομέα του Αθλητισμού.Σε μια εποχή που η νεολαία καπνίζει τα συκώτια της, πίνει,κάνει καθιστική ζωή,τρώει σαβούρες και δεν βρίσκει χρόνο για να αθληθεί, η ΝΔ έδωσε κλινητρο στους νέους να επιδωθούν σε μια σορεία αθλημάτων.

ΣΤΙΒΟ


ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ


ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ


ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΜΑΛΙΣΤΑ Η SUPERLEAGUE ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ LAZER ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ!




Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ!
















Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ 2008" ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ULTREX ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΨΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΔΕΣ.







ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ!ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Η ΝΔ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...





ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ.ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ.ΟΙ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΓΕΝΙΑ Κ ΑΠΛΩΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΓΚΛΟΠ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ... ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΟΣΩΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ...















3 σχόλια:

  Ανώνυμος

13 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:19 π.μ.

Eγώ ξέρω ότι ο Δεκέμβρης μας έμαθε πολλά.
Η καταστολή όσο αυξάνονται οι αντιδράσεις θα αυξάνεται ,τα δικαστήρια θα κατηγορούν τους εξεγερμένους .
Τα Μέσα Μαζικής Εκμετάλευσης θα εκμεταλεύονται τις εξεγέρσεις ως τηλεοπτικό σόου και ταυτόχρονα θα κάνουν κριτική στην μπατσία αν δέρνει λίγο και θα καταγγέλουν τους διαδηλοτές.
Ο κόσμος θα ασχολείται με τη μπάλα πηγαίνοντας στα γήπεδα για να εκτονωθεί βρύζοντας για τα προβλήματά του.
Η πλειοψηφία το 90% θα πιστεύει ότι οι διαδηλοτές είναι αλήτες και το ΚΚΕ παραδόδοντας μαθήματα νομιμοφροσύνης τάξεως και ηθικής και ασφάλειας θα καταγγέλει τους διαδηλοτές ως προβοκάτορες άπλυτους μαλλιάδες,τραμπούκους αριστεριστές,εχθρούς του εργατικού κινήματος αποδημιτικά πουλιά παπαγάλοικτλ και θα υπερασπίζεται τους αγανακτησμένους πολίτες με τις σβάστιγκες θα δείχνει ότι δεν έχει ξεχάσει ποτέ τη συμφωνία που λέει ότι η αριστερά στην Ελλάδα δεν πρέπει να περάσει το 10%(Βάρκιζα).
To θέμα είναι ότι έχουμε πολούς αγώνες μπροστά μας για να μιλήσουμε για διαφορετική κατάσταση από αυτήν που περιέγραψα και δεν γουστάρω την ενότητα της αριστεράς που προωθεί η ΚΟΕ με ΚΝΑΤ-ΜΑΤ-ΧΑ δε θέλω να έχω παρτίδες

  Propaganda

13 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:32 π.μ.

anonyme pou ksero poios eisai kaigesai!!to 8ema exei enan elafry - satyriko tono. thn eksegersh tou dekembrh thn exoume sxoliasei sobara polles fores. oson afora thn enothta ths aristeras aythn thn istorikh periodo einai oplo sta xeria tou kinhmatos. auto einai adiamfisbhthto!kapote isos na mhn einai alla shmera nai!me mat kai xa poios 8elei na exei sxesh?ti palabomares les?kai oson afora to kke einai istorika anapofeukto kapoia stigmh na allaksei stash k na perasei apo thn pleura ton agonon.an den to kanei 8a dialy8ei kai sto ptoma tou 8a meinei mono h gerasmenh k kseftylismenh hgesia tou... opote mhn anyshxeis. h eksegersh tou dekembrh mas ema8e polla k eimaste ena vhma pio organomenoi ap'oti hmastan prin apo authn!

  Propaganda

13 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:38 π.μ.

a k epishs autoi pou pisteuan elafra th kardia pos osoi einai stous dromous einai alhtes den htan to 90% !! xalarose!!

Δημοσίευση σχολίου


Η δικιά μας επανάσταση δεν θα είναι "βελούδινη"...