Ο Λένιν και η μαρμελάδα

2 παιδάκια συναντιώνται στο τείχος του Βερολίνου.Ένα από την ανατολική πλευρά και ένα από την δυτική!Το παιδάκι από την Δυτική Γερμανία ετοιμαζόταν να φάει μια μεγάλη φέτα ψωμί με μαρμελάδα!Το παιδάκι στην Ανατολική Γερμανία όμως δεν είχε δει ποτέ στην ζωή του μαρμελάδα καθώς η χώρα ήταν σε διαδικασία σοσιαλιστικής οικοδόμησης και δεν υπήρχε δυνατότητα για τέτοιες πολυτέλειες.Μόλις το παιδάκι από την Δυτική Γερμανία το κατάλαβε αυτό άρχισε να το κοροιδεύει:

-ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ!!

Το παιδάκι από την Ανατολική Γερμανία πηγαίνει κλαίγοντας στην μαμά του και της εξιστορεί το σκηνικό.Εκείνη του λέει να πάει και να πεί στο άλλο παιδάκι πως μπορεί αυτό να μην έχει μαρμελάδα αλλά έχει "θείο Λένιν".Την επομένη λοιπόν που ξανασυναντιούνται τα δύο παιδάκια ακολουθεί η εξής συζήτηση:

-ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ!!
-ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΙΟ ΛΕΝΙΝ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΙΟ ΛΕΝΙΝ!!

Το παιδάκι από την Δυτική Γερμανία πηγαίνει κλαίγοντας στην μαμά του και της μεταφέρει την συζήτηση.Εκείνη είναι κρυφοκομμουνίστρια και του λέει να πάει και να πεί στο άλλο παιδάκι πως μπορεί να μην έχουν ακόμα "θείο Λένιν" αλλά σε λίγο καιρό θα έχουν και αυτοί!Την επομένη λοιπόν βρίσκονται πάλι:

-ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ!!
-ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΙΟ ΛΕΝΙΝ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΙΟ ΛΕΝΙΝ!!
-ΘΑ ΕΧΩ ΘΕΙΟ ΛΕΝΙΝ,ΘΑ ΕΧΩ ΘΕΙΟ ΛΕΝΙΝ!!
-ΔΕΝ ΘΑ'ΧΕΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΘΑ'ΧΕΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ!! :-D

4 σχόλια:

  Ανώνυμος

31 Ιανουαρίου 2009 στις 3:58 μ.μ.

auto to anekdoto den stekei gt an h mana tou malakismenou me thn marmelada htan kryfokommounistria tha eixe elegsei oti h mama rwssia den evgaze marmelades gt oi methysmenoi agrotes tis rwssias ksexasan na mazepsoun ta frouta apo ta dentra kai auta sapisan.opote ta froute proerxontan apo kapou allou.apo pou?

mhpws apo thn misith kai kakovoulh dysh??ara h mama htan provokatoras ara eprepe na pethanei amesws allaa...........

pou se theio stalin na tous deiksei ton dromo exoun parekleisei

  Propaganda

31 Ιανουαρίου 2009 στις 4:02 μ.μ.

popo pousth dl kaigesai re!!den to perimena toooso kalo to proto post mou!!!pou eisai leyterakh???!!! xaxaxa

  Unknown

31 Ιανουαρίου 2009 στις 6:16 μ.μ.

Koumounistes? Xmmmm... Telika ti tha eimaste sto koumounismo? Ftwxoi? Plousioi? H apla de tha mas endiaferei to xrima? Tha exoume anwteres aksies?

  Propaganda

31 Ιανουαρίου 2009 στις 6:20 μ.μ.

allo sosialismos petro mou,allo kommounismos!to proto einai to arxiko stadio gia na ftasoume sto deytero!des ta videakia pou exo anevasmena aristera k 8a katalaveis sto peripou!ston kommounismo k oloi isoi 8a eimaste,kai to idio anetes zoes 8a zoume alla kai opos eipes anoteres aksies 8a exoume!

Δημοσίευση σχολίου


Η δικιά μας επανάσταση δεν θα είναι "βελούδινη"...